Wij integreren met Billtobox!

Over Billtobox

Billtobox maakt deel uit van Unifiedpost Group. Het is hun missie om ondernemen gemakkelijk en slim te maken door organisaties te helpen sterke digitale connecties op te bouwen met hun klanten en leveranciers. Hun open cloud-netwerk van consumenten en organisaties bevordert de samenwerking, de digitale interacties, de uitwisseling van documenten, de betalingen en de optimalisatie van de cashflow.

Billtobox in een notendop!

Facturen afleveren

Facturen afleveren

Maak gebruik van het Billtobox netwerk om facturen meteen B2B af te leveren.
Betaal vanuit Billtobox

Betaal vanuit Billtobox

Betaal jouw aankoopfacturen direct vanuit Billtobox.

Peppol netwerk

Peppol netwerk

Maak meteen gebruik via het Peppol netwerk via Billtobox.

Enkele functies van Billtobox!

Wij leggen je uit hoe je Billtobox moet koppelen aan het Go Getter platform! Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met het customer success team.
Wij zorgen ervoor dat elke verkoopfactuur of creditnota onmiddellijk geboekt wordt in Billtobox. Betalingen worden naadloos wordt gesynchroniseerd met Go Getter.
Met onze geautomatiseerde processen worden al uw aankoopfacturen en kassabonnen naadloos ingelezen in Go Getter vanuit Billtobox, alles wordt automatisch gesynchroniseerd. Alle nodige documenten worden foutloos en automatisch bezorgd aan je accountant.

Gecertificeerd betalingsinstituut

De betaaldiensten die je ontsluit via Billtobox zijn gereguleerd en moeten daardoor voldoen aan de strenge eisen en verwachtingen van de Nationale Bank van België met betrekking tot het aanbieden van betalingsdiensten en de bescherming van de betalingsdienstgebruiker. Om elektronische betalingen veilig te maken, hanteert Unifiedpost de beveiligingsmaatregelen die ook aan banken worden opgelegd.

En natuurlijk nog veel meer! Contacteer het customer success team voor meer info!

Wil jij ook partneren met ons?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo spoedig mogelijk.

Contact to Listing Owner

Captcha Code