Over ons

Als ondernemer wil je maar één ding: groeien! Dat dachten wij ook bij de start van Go Getter. Door alle functionaliteiten die de ondernemer nodig heeft te combineren met volledige pre-accounting bieden wij een oplossing aan voor zowel de KMO als accountant. 

Onze missie

Een dynamische samenwerking tussen ondernemer en accountant, waarbij de accountant zich proactief kan focussen op strategisch advies, terwijl de ondernemer maximaal wordt ondersteund bij de groei van zijn bedrijf.

Go Getter to the rescue

Go getter is een all-in-one administratiesoftware waarbij ondernemers snel en eenvoudig het overzicht houden op alle bedrijfsprocessen en actuele status van financiën: facturen en offertes versturen, kosten bijhouden, projecten beheren… noem maar op. Dit vanuit één plek. Daarnaast bieden wij een pre-accounting portaal aan voor accountants om de samenwerking met hun klanten te vergemakkelijken.

Ons team

Een jong, dynamisch en enthousiast team stelt ons instaat om dagelijks onze service te verbeteren en jouw klanttevredenheid op nummer 1 te plaatsen. 24/7 en kosteloze support, dat is een statement! 

Ben jij ook een Go Getter? 

Vraag nu een gratis demo aan!

Plan een gratis demonstratie van Go Getter met een van onze vertegenwoordigers.

Contact to Listing Owner

Captcha Code