Go Getter voor start-ups

Start je onderneming met een stevige administratieve basis en laat je dromen de vrije loop. Met ons platform beheer je makkelijk je klanten, leads, offerten, facturen, mails, agenda en betalingen, allemaal vanuit één platform.

Start-up jonger dan 1 jaar? Krijg 12 maanden gratis Go Getter!

Als start-up kan je nu profiteren van ons aanbod voor een gratis jaarabonnement op Go Getter, onze krachtige administratiesoftware die jouw bedrijfsprocessen vereenvoudigt en optimaliseert. Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan voor een gratis en vrijblijvende demo!

Wat Go Getter voor start-ups kan doen

Dankzij Go Getter verwerk je jouw facturatie heel wat sneller en wordt betaald met één muisklik. Met Go Getter is het mogelijk alle facturen op te maken met jouw eigen professionele templates. Raadpleeg en verstuur ze online, stuur een betalingsherinnering wanneer nodig.
Behoud altijd het overzicht over jouw statistieken, waar je ook bent. Met ons handige dashboard kan je in 1 klap zien waar je beginnend bedrijf staat. Omzet, btw, openstaande facturen,…
Met Go Getter heb jij een real-time overzicht van alle inkomsten en uitgaven in jouw bedrijf. Wij zorgen er voor dat jij nooit meer een kasticketje verliest, met onze Go Getter expenses app slaag je alles op in een handomdraai. Koppel de software van jouw boekhouder en beheer alles in één platform.

Neem nu een vliegende start!

Plan een gesprek in de agenda om je platform te activeren en ontvang 12 maanden gratis Go Getter.

Contact to Listing Owner

Captcha Code